cleboo Titel mit Logo

  © ecotec Naturfarben GmbH

Du befinder dig her: cleboo\Produktinformatior \cleboo® Lerpladen

cleboo® Lerpladen

I rum, hvor der er anvendt cleboo® Lerplade er der et behageligt indeklima og optimal luftfugtighed. Samtidig nedbryder leret lugt og skadelige partikler i luften. Også personer der lider af astma eller psoriasis føler sig godt tilpas i cleboo® rum.
spacer
En stabel cleboo® Lerplader fra produktionsstedet. cleboo® Lerpladen er en speciel hurtigbyggeplade, der bliver fremstillet manuelt og udelukkende består af ler, lerets naturlige bindemidler (tysk: Ton), sand og marmorflager. Pladens armering består af filtede kokosfibre, et meget stærkt naturprodukt der ikke kan rådne. cleboo® Lerpladen udmærker sig med en  over- ordentlig høj stabilitet ved en tykkelse på kun 14 mm. cleboo® pladen egner sig fremragende til hurtigt indendørs byggeri da mængden af fugt i byggeprocessen er minimal og tørretiderne ved spartling er beskedne. Pladen monteres ved påskruning med automat eller elskruemaskine nøjagtig som med gips eller træplader på den bestående underkonstruktion.

Bøjede cleboo® Lerplader cleboo® Lerplader kan ikke brænde.

Ved en størrelsepå 90x45 cm vejer cleboo® Lerpladen kun 9 kg. På den måde kan cleboo® Lerpladen let anvendes af én person. I modsætning til klassiske lerpudssystemer kan der ved anvendelse af cleboo® systemet spares meget af det vand der ellers ville komme ind i huset.

cleboo® Lerpladen kan, ved at fugte den (spray), bøjes. Det er endda muligt at fremstille rundinger med en radius på 30 cm. På den måde er cleboo®pladen også velegnet til vanskelige arkitektoniske krav.